Kinderen & Familie, Wandelen & Fietsen, Groepsactiviteiten

Arrangement Kedeng Kedeng

Terug naar overzicht
Adres Hengelo Promotie
Markt 8
7551 CG Hengelo

Arrangement Kedeng Kedeng

Dit moet je echt een keer gedaan hebben: spoorfietsen! Uniek in Twente en een leuk uitje samen met je vrienden, familie of collega’s. Het arrangement start bij het opstartpunt aan de Kuipersdijk. Hier krijg je uitleg over de geschiedenis van het spoorfietsen. Daarna stappen jullie op de spoorfiets, waarmee je de prachtige omgeving verkend. En wil je nog meer van de omgeving zien, dan kan je een mooie wandeling maken. Na het spoorfietsen ga je heerlijk lunchen of dineren bij eetcafé De Blauwe Engel in de binnenstad van Hengelo. Het restaurant is vernoemd naar de blauwe engel trein die in 1954 de stoomtrein verving.

Arrangement

Hengelo Promotie heeft samen met spoorfietsen en Eetcafé de Blauwe Engel een super leuk arrangement gemaakt. Zo ontdek je het buitengebied van Hengelo op een spoorfiets en lunch of diner in de binnenstad. Alles over het arrangement Kedeng Kedeng lees je hier.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.