Arrangement spoorfietsen

Dit moet je echt een keer gedaan hebben: spoorfietsen! Uniek in Twente en een leuk uitje samen met je vrienden, familie of collega’s. Samen met spoorfietsen en eetcafé De Blauwe Engel heeft Hengelo Promotie een arrangement gemaakt: Kedeng Kedeng. Het arrangement is te boeken tot 18 oktober 2020 en dan weer in het voorjaar van 2021.

Spoorfietsen

Het arrangement start bij het opstartpunt aan de Kuipersdijk. Hier krijg je uitleg over de geschiedenis van het spoorfietsen. Daarna stappen jullie op de spoorfiets, waarmee je de prachtige omgeving verkend. En wil je nog meer van de omgeving zien, dan kan je bij de tussenstop een mooie wandeling maken. Na het spoorfietsen ga je heerlijk lunchen of dineren bij De Blauwe Engel in de binnenstad van Hengelo. Het restaurant is vernoemd naar de blauwe engel trein die in 1954 de stoomtrein verving.

Wat is het?

Op een spoorfiets verken je de omgeving Hengelo – Twekkelo en na die tijd staat er een heerlijke lunch of diner bij De Blauwe Engel voor je klaar. De hele tour duurt ongeveer 3,5 uur en is in 2020 beschikbaar voor families/huishoudens.

Kosten

De kosten voor het arrangement zijn:

Spoorfietsen met lunch (excl. drank) € 18,50 per persoon
Spoorfietsen met diner (excl. drank) € 28,50 per persoon

Tijden

De starttijden zijn in overleg. Voor meer informatie zie de website: www.railpleasure.nl/spoorfietsen. Het arrangement is te boeken tot 18 oktober 2020.

Reserveren & vragen

Informatie vragen, reserveren en betalen doe je bij Hengelo Promotie. Dat is alles, de rest wordt voor jou geregeld! Zijn er allergieën waar rekening mee gehouden moet worden? Geen probleem! Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat hier op gelet wordt.

Fiets huren?

Het spoorfietsen is zowel met de auto als de fiets goed bereikbaar. Heb je geen fiets dan huur je die bij Hengelo Promotie. Van elektrische fiets tot tandem, allemaal mogelijk! Kosten:

Fiets € 10,- per dag per fiets
Elektrische fiets € 25,- per fiets per dag
Tandem € 20,- per dag

Lees voor het boeken ook even de algemene voorwaarden.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.