H500 bijeenkomst vanuit je luie stoel

Zaterdag 12 december staat als het goed is geblokt in je agenda. Want van 20 tot 23 uur is er een gezellige bijeenkomst van de H500, gewoon lekker vanuit je luie stoel. Wat we gaan doen...Martine vertelt het je!

Inderdaad bingooooooo

Samen met de Bingo Boys organiseert Hengelo Promotie een knallende Foute 500 Party bingo avond, speciaal voor de H500! Joop, Melvin en Joris zorgen voor een avond om niet te vergeten. En Martine? Die gaat deze avond assisteren.

En jij doet mee, gewoon lekker vanuit je luie stoel. Van 20 tot 23 uur geniet je van muziek uit de jaren 60, 70 en 80, een bingo met mooie prijzen, de snelle vragen ronde, de roepie roepie en wie stuurt de mooiste foto in van deze avond? Hoe gekker, hoe beter! Martine kiest de mooiste, gekste, grappigste foto uit en die wint een leuke prijs. Ook kan je gezellig live mee chatten.

Al met al de ingrediënten voor een super leuke avond! Meld je hieronder voor 4 december aan.

Meld je nu aan!

Meld je nu direct aan voor de gezellige, digitale bijeenkomst van de H500 op zaterdag 12 december.
Aanmelden voor 4 december

Wij zorgen voor iets lekkers

Op zo'n avond hoort een lekker hapje en drankje er natuurlijk ook bij. En daar zorgen wij voor! Hoe en wat laten we je nog even weten, maar je hoeft dus niks in huis te halen voor deze avond. Alles wordt voor je geregeld.

Prijs sponsoren?

Tijdens de bingo zijn er leuke prijzen te winnen. Heb jij nou nog een leuke prijs die wij mogen weggeven tijdens één van de spelletjes laat het Martine dan weten. En je kent Martine: zij zorgt ervoor dat je prijs onder de aandacht komt! Zo wordt het een echte H500 avond.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.