Eten & Drinken

Coffee-star

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Coffee-star
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Coffee-star

Op de begane grond van de Bibliotheek aan de Beursstraat vind je Leescafé Coffee-star. Het café is een uitstekende plek voor koffie, thee & lunch, bijpraten, ontspannen en ontmoeten. Ook is het de perfecte plek om te werken. Het café is ruim van opzet, rookvrij en kindvriendelijk.

Eerlijke koffie

Coffee-star serveert eerlijke en smaakvolle koffie en voelt zich verantwoordelijk voor onze omgeving. Respect en waardigheid vormen de basis voor verdere duurzame groei, waarbij diverse culturele, lokale en ecologische initiatieven toegejuicht en ondersteund worden.

Werken en ontspannen

Plof neer in een relaxfauteuils met het meeste actuele nummer van één van onze honderden tijdschriften, dagverse Nederlandse dagbladen en buitenlandse kranten. Natuurlijk is er ook gratis WiFi, zodat je aan de slag kunt op jouw laptop of tablet.

Openingstijden

Maandag 09.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag 09.00 - 16.00 uur
Zondag Gesloten

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.