Kinderen & Familie, Groepsactiviteiten

De Beleverij: daar maak je wat mee

Terug naar overzicht
Adres De Beleverij: daar maak je wat mee
Oude Boekeloseweg 31
7553 DS Hengelo

De Beleverij: daar maak je wat mee

De eerste sportieve indoor activiteiten bij De Beleverij in Hengelo heten Sjoeterz & Walhalla. Met beide activiteiten worden de kids letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht. Online met E-sports Walhalla (Fortnite en Fifa) en offline met Voetbal Walhalla, de gaafste voetbalhal van Twente. Ook met Sjoeterz – de nieuwe, innovatieve spelsensatie in onze stad - gooien we de controllers, smartphones en tv’s aan de kant: tijd voor échte actie met Nerf pistolen in de Djungel van Ner, om de wereld te redden van de Osmoos. De activiteit houdt het midden tussen apekooi, Nerfen, Fortnite en een escaperoom. Dus je traint ook je hersens. Kom maar op! Goed om te weten: de klanten waarderen De Beleverij met vijf sterren op Google.

Feestje

Een feest is pas compleet als … Precies, als het compleet is! Daarom kun je bij Sjoeterz en Walhalla het in basis uitgebreide actiepakket zelf nog verder uitbreiden met o.a. thematische uitnodigingskaarten, taarten, snoepblikken en meer. Zo neem je iedereen mee in de Sjoeterz en Walhalla beleving en steel je de show bij al jouw gasten.

Meer informatie

debeleverij.nl
06-46055546

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.