Muziek

'Gewoon Willem'

Terug naar overzicht
Datum vr 17 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Een oer-Hollandse naam; een naam voor een koning. Maar ook voor één van Nederlands grootste muzikale talenten die ooit besloot zijn naam te veranderen in ‘Waylon’. Jaren zong hij in een andere taal, maar dat vindt Waylon niet langer nodig. Uiteindelijk is hij namelijk ‘Gewoon Willem’. Zijn eerste Nederlandstalige album is een eerbetoon aan zijn Nederlandse roots.In deze theatershow hoor je alles over het ontstaan van ‘Gewoon Willem’. Anekdotes uit een rijk leven van een simpele jongen met een groot talent in een ingewikkelde wereld. Een show die de muziek eert die hem gered heeft van het leven verrijkt met eigen mooie liedjes. Van Robert Long tot Hazes, alle grote Nederlandstalige zangers van de afgelopen 75 jaar komen voorbij.

Jarenlang vulde Waylon zalen in binnen- en buitenland met een Engelstalig repertoire, zowel solo als met The Common Linnets. Nu trekt de zanger met een Nederlandstalig programma de theaters in. Waylon gooit met de start van de theatertournee ook een volledig Nederlandstalig album de wereld in: Gewoon Willem.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 41,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.