Theater

1e Voorronde Open Podium Overijssel

Terug naar overzicht
Datum vr 10 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Talent uit Overijssel opgelet!Heb jij een zangtalent, danstalent, muziektalent of misschien wel een cabarettalent en wil jij dit laten zien op een professioneel podium? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor Open Podium Overijssel 2023!Dé talentenjacht voor podiumkunstenOpen Podium Overijssel is een talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel. Deze talentenjacht staat open voor deelnemers uit alle theatergenres: van dans tot opera, van cabaret tot rap, van musical tot rock. Leeftijd of ervaring is niet van belang, talent wel! De enige voorwaarde is dat deelnemers in Overijssel wonen óf afkomstig zijn uit Overijssel. Zien wij jouw/jullie act straks in de grote finale op de bühne in de strijd om maar liefst € 2.500,-?

Optreden tijdens Open Podium OverijsselBij Open Podium Overijssel heeft iedere deelnemer de kans zichzelf verder te ontwikkelen en zichzelf uit te dagen. Het is daarom toegestaan om in elke ronde een ander optreden te verzorgen en om het aantal uitvoerenden per ronde uit te breiden. Voor de exacte richtlijnen verwijzen we iedere deelnemer graag naar het reglement Open Podium Overijssel 2023.Waar en wanneerVoorrondes- Schouwburg Odeon Zwolle: 04 en 25 februari 2023 en 04 maart 2023;- Deventer Schouwburg: 11 februari 2023;- Schouwburg Hengelo: 10, 11 en 12 maart 2023.Halve finales- Schouwburg Odeon Zwolle: 01 april 2023;- Deventer Schouwburg: 15 april 2023;- Schouwburg Hengelo: 15 en 16 april 2023.Finale- Schouwburg Hengelo: 13 mei 2023.InschrijvenDe inschrijving voor Open Podium Overijssel 2023 is gestart! Inschrijven voor Open Podium Overijssel doe je door een online inschrijfformulier in te vullen. Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan. Met dit formulier schrijf je je in voor één van de voorrondes van Open Podium Overijssel 2023. Inschrijven kan tot en met 15 januari 2023 en is gratis. Inschrijving geeft geen garantie tot deelname. Een voorselectie van deelnemers alsmede de indeling van het programma is voorbehouden aan de organisatie. Na het einde van de inschrijftermijn ontvangt iedereen zo spoedig mogelijk bericht.PrijzenBehaalt jouw/jullie act een plek in de finale van Open Podium Overijssel op zaterdag 13 mei 2023? Dan maak je kans op mooie geldprijzen, de Open Podium Overijssel wisselbeker en natuurlijk eeuwige roem! Tijdens de finale wijst de vakjury 3 winnaars aan en kennen zij de juryprijzen toe. Daarnaast speelt het publiek een belangrijke rol tijdens de voorrondes, halve finales en de finale. Tijdens de voorrondes en de halve finales bepaalt het publiek mede welke deelnemers doorgaan naar de volgende ronde. Tijdens de finale wijst het publiek de winnaars van de publieksprijzen aan:1e juryprijs € 2.500,- 2e juryprijs € 1.000,3e juryprijs € 500,-1e publieksprijs € 500,-2e publieksprijs € 250,-3e publieksprijs € 100,- De juryprijzen zijn beschikbaar gesteld door de coöperatieve Rabobank. De coöperatieve Rabobank is partner van Open Podium Overijssel en zet zich in voor de ontwikkeling van jongeren. Zij willen aanstormend en gevestigd talent een podium bieden.De publieksprijzen zijn beschikbaar gesteld door businessclub Podion.Meer informatie Heb je vragen of wil je meer weten over Open Podium Overijssel 2023? Neem dan contact op met Linda Borgerink via 074 255 6772 of l.borgerink@schouwburghengelo.nl.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 2,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.