Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

1Twente Top 1000

Terug naar overzicht
Datum t/m wo 30 dec. Locatie Live vanuit Bibliotheek Hengelo

1Twente Top 1000

Tussen kerst en oud & nieuw zendt 1Twente de 28ste editie van de Top 1000 uit. De aftrap van deze marathon uitzending is op zondag 27 december 2020 om 9.00 uur en eindigt woensdag 30 december 2020 om 19.00 uur. Luisteraars maken tijdens de marathon uitzending weer kans op leuke prijzen, beschikbaar gesteld door lokale ondernemers en bedrijven.

Live vanuit Bibliotheek Hengelo

De Top 1000 wordt live uitgezonden vanuit de bibliotheek in Hengelo en is ook te horen en te zien via 1Twente.nl. De uitzending komt tot stand dankzij de inzet van tientallen enthousiaste vrijwilligers, lokale dj’s, presentatoren en technici van 1Twente Hengelo en 1Twente Enschede. Tijdens de marathon uitzending schuiven ook lokale prominenten en gasten aan.

Eén van de oudste hitlijsten

Het initiatief van de Top 1000 is in 1989 ontstaan bij Radio Hengelo en is daarmee één van de oudste hitlijsten van Nederland. De Top 1000 is na bijna dertig jaar nog steeds een begrip in Hengelo en omstreken. “Aan het einde van elk jaar kregen we vele vragen van kijkers en luisteraars of de Top 1000 er weer zou zijn, zodat we dit jaar hebben besloten om dit mooie evenement nieuw leven in te blazen", zegt Flip van Willigen, directeur van 1Twente.

Waar en wanneer?

De Top 1000 van Twente, zondag 27 december vanaf 9.00 uur tot woensdag 30 december 19.00 uur. Te beluisteren via de ether 105.8 FM (Hengelo) en 105.1FM (Enschede) en online via 1Twente.nl.

Publiek is in verband met de coronamaatregelen niet toegestaan bij de lokatie-uitzending van Top 1000. Wie een wandeling door de stad maakt, kan de programmamakers van 1Twente vanaf buiten door de ramen van de bibliotheek aan het werk zien. Ga je wandelen tijdens de lockdown neem dan wel de coronamaatregelen in acht. Blijf binnen als jij of een huisgenoot ziek is en houd 1,5 meter afstand!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

1twente.nl
top1000@1twente.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.