Theater

233 ℃

Terug naar overzicht
Datum do 07 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Wanneer de 31-jarige Jason bij zijn moeder intrekt, wordt de stille, stadse buitenwijk heftig opgeschud. Jason heeft waanbeelden die hij bezweert door ’s nachts luidkeels te zingen en spullen in de fik te steken. Voor hem is niets zo rustgevend als vuur. De hele buurt moet zich opeens verhouden tot Jason. En misschien wel nog belangrijker: tot hun wijk. Geruisloos langs elkaar heen leven is geen optie meer. 233 ℃ toont een gemeenschap in verwarring die een manier moet vinden om oprechte verbindingen aan te gaan en samen te leren leven.

Schrijftalenten Elly Scheele, George Tobal en Maxine Palit de Jongh creëerden samen met regisseur Abdel Daoudi een verhaal dat op rauwe, poëtische wijze toont hoe de mentale gezondheidscrisis ons op menselijk niveau allemaal raakt.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 21,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.