Sport & Spel

39e AUNI-toernooi

Terug naar overzicht
Datum za 23 dec. Locatie SPORTHAL VELDWIJK

39e AUNI-toernooi

Het AUNI-TOERNOOI, het eerst gestarte zaalvoetbaltoernooi van Hengelo, staat bekend om de resultaten die er elk jaar weer behaald worden; goed voetbal, goede organisatie, sportiviteit, volle tribunes en verschillende nationaliteiten. Het toernooi wordt jaarlijks gehouden rond de kerst en is genoemd naar de organisator Auni Kandemir.

Multicultureel

De belangrijkste doelstelling van dit toernooi is om jongeren van verschillende nationaliteiten met elkaar in contact te brengen. Tijdens het toernooi kan men heel mooi zien hoe deze verschillende culturen samensmelten tot één geheel. Het deelnemersveld is elk jaar sterk bezet. Met onder andere voetballers die elders spelen op niveau hoofdklasse tot eredivisie, kan het publiek elk jaar weer genieten van hoogstaand voetbal.

Voor meer informatie klik op deze link.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.