Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

40+ Singlescafé in De Cactus Hazemeijer Complex

Terug naar overzicht
Datum za 12 sep. Locatie Muziek- en Proef Lokaal De Cactus
Hazemeijerstraat 350
7555 RJ Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag 19.30 - 00.00 uur

40+ Singlescafé in De Cactus Hazemeijer Complex

Een uitgaansavond voor singles boven de 40 jaar in coronatijd. Kan dat? "Ja, dat kan veilig", zegt Getty Schepers van DatingOost. "De Cactus op deze nieuwe tijdelijke locatie - in het prachtige historische Hengelose Hazemeijer Complex - heeft heel veel ruimte, zowel binnen beneden en boven, maar ook buiten. Er mogen maximaal 100 singles naar binnen. Dan kunnen we genoeg afstand garanderen." De singlescafe's van DatingOost zijn gericht op het ontmoeten en nieuwe vrienden maken; het is geen datingavond. "Dan ligt de lat te hoog. Mensen verwachten dan teveel. Dat is nooit de insteek geweest van dit initiatief. Niet iedereen wil daten, maar wel een leuke avond uit. In je eentje, want niet iedereen heeft bijvoorbeeld altijd vrienden die mee willen stappen. 90% van de singles komt ook echt alleen. Wij staan direct bij de entree om onze gasten persoonlijk op te vangen. Dit wordt altijd zeer gewaardeerd."

Vorkje Prik

Voorafgaand aan het singlescafe kan men gebruik maken van Vorkje Prik. Een initiatief van eigenaar Erwin Kwakman van De Cactus. Meerdere keren per week kan je je vóór 12 uur 's middags aanmelden om 's avonds al mee te eten voor maar €13,50. "Erwin bedacht dit om andere ondernemers ook omzet te gunnen in deze vreselijke tijd. Hij benaderde hiervoor drie cateringbedrijfjes. Zij koken vegetarisch of met vlees. Een mooi initiatief. Hiervoor kan men zich aanmelden via https://decactus.nl/"

Aanmelden

Aanmelden voor het singlescafé is noodzakelijk en kan via de website.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€13,00 incl. koffie en hapjes

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.