Muziek

40 years of Kate Bush

Terug naar overzicht
Datum do 14 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Van een stem als die van Kate Bush is geen tweede te vinden. Tot je zangeres Mandy Watson van de vijfkoppige Engelse formatie Cloudbusting aan het werk hoort. Zij weet de unieke sound en emotie van Bush’ meeslepende songs zó identiek te vertolken, dat je gelooft dat de poplegende in eigen persoon op het podium staat!In 40 years of Kate Bush beleven muzikale schatten als Wuthering Heights, Don’t give up, Babooshka en The man with the child in his eyes een indrukwekkende renaissance! Dat beamen ook de bandleden, die met ‘grand dame’ Bush zelf hebben opgetreden, zoals bassist Del Palmer en drummer Preston Heyman: ‘Het is alsof we de stem van Kate zelf horen.

De muzikale verdiensten van Kate Bush zijn legendarisch. Wereldwijd domineerden haar songs jaren lang de hitlijsten. In België stond ze in 2021 met niet minder dan drie songs in de Radio 2 Top 2000. Haar ontroerende en hartverwarmende songs inspireerden de leden van Cloudbusting om haar werk levend te houden voor de jongere generatie muziekliefhebbers. En die vallen massaal voor de gave van Kate-lookalike Mandy Watson om haar idool natuurgetrouw op het podium te zetten, met dezelfde stem, flair en warme band met het publiek die Kate Bush zo geliefd maakte. Veel bezoekers worden zo gegrepen door de show dat ze keer op keer terugkomen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 24,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.