Theater

5 Years Danceworkx Studio

Terug naar overzicht
Datum zo 10 jul. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Danceworkx studio bestaat 5 jaar! Wij kijken terug op een periode van 5 jaar waarin er veel is gebeurd. In 2017 openden wij onze deuren, met de jaren die erop volgden met feestelijke gebeurtenissen, maar daarna helaas ook een periode van lockdowns en beperkingen. Maar gelukkig zijn wij op een punt gekomen waarbij weer met zijn allen kunnen genieten van elkaar! Dat vieren wij graag met jullie tijdens onze eindvoorstelling. Al onze leerlingen hebben er onwijs veel zin in om na 2 jaar in het theater te staan. Het is een voorstelling voor jong en oud. Koop je kaartje en geniet van onze knallende show!De kaartverkoop start op maandag 16 mei om 12.00 uur.

LET OP: Wij geven twee shows waarbij er in SHOW 1 zowel de jongste als oudere groepen van Danceworkx zullen optreden en in SHOW 2 alleen de oudere groepen zullen deelnemen. Kijk op deze website welke groepen bij Show 1 en 2 zullen optreden.SHOW 1: (jongste en ouderen groepen)Tijd: 14.30 uurSHOW 2: (oudere groepen)Tijd: 18.30 uur

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 10,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.