Datum do 15 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

We schrijven de 70er jaren Duitsland: de DDR, Mercedes Benz, Franz Beckenbauer, Willy Brandt, Tatort en vooral… de ZDF Hitparade met Dieter Thomas Heck! Ook Nederland genoot van de nummers van Marianne Rosenberg, Heino, Dennie Christiaan en natuurlijk onze eigen Rudi Carell. We kennen ze allemaal: Ich bin verliebt in die Liebe, Schön ist es auf die Welt zu sein of Ich bin wie du. En wat te denken van nostalgische TV-tunes van Derrick, die Biene Maja en Sendung mit der Maus? Hanssi Kaiser en z’n orkest trakteren ons, in gepast 70-er jaren decor met dito outfit, op een onnavolgbare 'Reise in die Vergangenheit'. Voor de één alsof de tijd heeft stil gestaan en voor de ander één van de leukste guilty pleasures ooit!

Vanuit de huiskamer van Hanssi is er veel aandacht voor de tijdsgeest en worden de herinneringen aan de schlagers en andere karakteristieke momenten uit de jaren 70 aangeraakt middels korte anekdotes en wetenswaardigheden. Natuurlijk staat de muziek daarbij absoluut centraal!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 27,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.