Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

8 Daagse Challenge Easy Dance Workout voor Afslanken en Conditie

Terug naar overzicht
Datum t/m ma 01 feb. Locatie Dance Passion Youtube kanaal

Openingstijden:

Maandag 25 jan. t/m 01 feb. 19.30 - 19.50 uur

8 Daagse Challenge Easy Dance Workout voor Afslanken en Conditie

Wil jij meer bewegen of afslanken? Doe mee met de 8 daagse Challenge van Dance Passion en dans je fit en slank!

In deze periode van sociale isolatie, neemt Priscilla van Dance Passion een positief initiatief. "Door de lockdown zitten veel mensen thuis, hebben weinig sociale contacten en bewegen te weinig. Ik wil graag mensen helpen, opvrolijken, verbinden en stimuleren om meer te bewegen." aldus Priscilla. Ze is dansdocent en beweegkuur instructrice en geeft al jaren met veel plezier dans en sportlessen. Iedereen kan thuis mee doen met deze Challenge. Wanneer je wilt en zo vaak je wilt.. Zo kan heel Nederland mee doen.

De Challenge

8 Dagen lang, elke dag 20 minuten non-stop dansen.

Vanaf maandag 25 januari tot 1 februari plaatst Dance Passion elke dag om 19:30 uur een Easy Dance Workout van 20 minuten op haar YouTube kanaal. Deze workouts zijn makkelijk te volgen en erg leuk! Ook geschikt voor beginners en mensen zonder dans ervaring. 20 Minuten beweeg je non-stop op de vrolijke muziek. Het helpt om af te slanken en verbetert je conditie. Je hebt geen apparatuur nodig en het is helemaal gratis. Het enige dat je hoeft te doen is gratis abonneren op het YouTube kanaal van Dance Passion.

Durf jij de uitdaging aan? Daag dan ook andere mensen uit om mee te doen en dans je corona kilo's eraf!

Waar?

Deze challenge kan je dus lekker vanuit je eigen woonkamer doen! De online live lessen kun je volgen via het Dance Passion YouTube kanaal.

Ga voor meer info naar de website of bel Priscilla persoonlijk.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.