Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

A.L. Snijders in het park

Terug naar overzicht
Datum zo 30 mei Locatie Paviljoen de Ontmoeting
Prins Bernhardplantsoen 1
7551 JJ Hengelo

A.L. Snijders in het park

Nu de coronacijfers langzaam maar gestaag verbeteren en er ook op cultureel gebied meer kan en mag, vervolgt Stichting Hengelo Leest de in 2020 gestarte reeks Schrijvers in het park met een optreden van A.L. Snijders op zondag 30 mei om 11.00 uur bij Paviljoen De Ontmoeting in het Hengelose stadspark Prins Bernhardplantsoen.

Interview

Onder het gebladerte van de rode beuk zal de uitvinder van het zkv, het zeer korte verhaal, in dit eerste weekend van de uitgestelde Boekenweek door Hans Hoes worden geïnterviewd over het schrijverschap in het algemeen en Snijders’ nieuwste, dikste, twaalfde bundel zeer korte verhalen Tat Tvam Asi (‘Dat Ben Jij’) in het bijzonder.

Snijders' zkv's

Snijders’ zkv’s vatten het leven, dat zich grotendeels afspeelt in en om Snijders’ woning in de Achterhoekse bossen, geconcentreerd samen en zijn volgens zijn uitgeverij AfdH geschreven zonder angst voor lezers, zorgeloos en associatief. In Tat Tvam Asi vindt de lezer 337 zkv’s, geschreven in 2019 en 2020 voor onder meer de website van KRO/NCRV, de Vlaamse krant De Standaard en de VPRO-gids.

Reserveer je ticket

Na het optreden is er de mogelijkheid om het boek aan te schaffen en te laten signeren. De toegangsprijs is €10,00 inclusief consumptie naar keuze, ter plekke en contant te betalen. Een plek reserveren kan via info@hengeloleest.nl. Er zijn slechts een beperkt aantal stoelen beschikbaar.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

info@hengeloleest.nl

Prijzen

€10,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.