Dans

Aandacht (reprise)

Terug naar overzicht
Datum wo 27 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

AANDACHT NEMEN, GEVEN, HEBBEN.Het was iets natuurlijks.Maar in onze hedendaagse samenleving is het bijna een bataalmiddel geworden.Of sterker nog: het is een betaalmiddel.Middels onze aandacht worden we sluiks gebombardeerd met reclames en ‘nieuws’. Aandacht is de meest waardevolle grondstof die je te besteden hebt.We hebben het meer dan ooit nodigWe schreeuwen er om, in het echt of digitaal.Tot het punt dat we soms rare dingen doen om gehoord te worden...Daarom rest de vraagHeb jij nog wel aandacht voor jezelf, een ander, dit moment? AANDACHT gaat over de aandacht die jij nodig hebt en hoever er wordt gegaan om dit te krijgen.Met 11 dansers zal IRON je aandacht grijpen, meenemen en zichzelf verliezen in de weg naar jou...

IRON is een professioneel Twents danscollectief dat in 2016 is opgezet door Hani Andary met het doel een ijzersterk nieuw beeld van moderne dans te bieden en een opleiding te vormen voor Twentse dansers. De focus ligt daarbij in een verdieping van de choreografie en specifieke bewegingstaal. In 2022 is IRON een dansgezelschap geworden met het doel een nieuw danslandschap te ontwikkelen voor dansers in Twente.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 18,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.