Datum wo 04 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

IRON komt voort uit dansstudio X-Dance. Deze school, onder leiding van Esmee Cornet en Hani Andary, is in korte tijd toonaangevend geworden in Hengelo en daarbuiten. Aandacht is de debuutvoorstelling van IRON. Deze productie gaat over aandacht vragen, nemen, geven en hebben. Over teveel en te weinig aandacht. Over te weinig krijgen en te veel vragen.Aandacht is een choreografie van Hani Andary. Hani heeft zelf onder andere gedanst bij De Dansers (NL), Elias Lazaridis (BE), Danstheater AYA (NL) en The 100hands (DK) en was verantwoordelijk voor de choreografie bij verschillende theaterproducties, waaronder Hanna van Hendrik en De Vergeten Twentse Lente.Tip! Bestel de Danspas en betaal slechts € 118,50 voor 14 dansvoorstellingen!

IRON is het moderne, prijswinnende wedstrijdteam van X-Dance. De dansgroep is in 2016 opgericht door Hani met als doel het beeld van moderne dans te veranderen. De naam IRON komt van het nummer waar de eerste wedstrijdchoreografie op is gemaakt Woodkid - IRON en is gekozen om een tegenhanger te bieden voor de zachte en esthetische kwaliteiten waar modern vaak mee geassocieerd wordt. Modern kan alles zijn en voor IRON is het de vrijheid van expressie wat hun typeert.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 14,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.