Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Al die familieverhalen, je zou er een boek van moeten maken. (afgelast)

Terug naar overzicht
Datum do 22 okt. Locatie Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Openingstijden:

Donderdag 19.00 - 21.00 uur

Al die familieverhalen, je zou er een boek van moeten maken. (afgelast)

Je kent ze vast wel die verhalen van je vader of moeder, oma, tante. Verhalen van wat opa altijd zei, je oom deed als ondeugend jongetje, leuke uitspraken van je tante als jonge meid. Oma die nog water uit de put moest halen, vroeger op de boerderij. Het leven was toen heel anders, je zou er meer van willen weten. Lijk je op je oma of oom, of lijkt je neefje, of je dochter op hen? Je zou van alle verhalen wel een boek willen maken. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Hoe zorg je ervoor dat al die verhalen op papier komen? Wat vraag je? Hoe schrijf je alles begrijpelijk voor iedereen met wie je de verhalen wil delen? Welke foto’s / beelden zijn interessant? Want ook het beeldmateriaal vertelt een verhaal. Welke foto’s vertellen het verhaal ook, versterken het, of geven juist een knipoog ? Zijn alle foto’s eigenlijk geschikt om op te nemen in het boek dat je wil maken?

Rufi van Rooij (schrijfster) en Marloes Sahin (fotografe) maken via hun project #eenontmoeting boeken over mensen, families, clubs. Ze delen graag hun kennis en ervaring met je in een aantal workshops. Omdat het om heel persoonlijke verhalen kan gaan, werken ze graag met kleinere groepen.

Aanmelden

De workshop is voor de hele familie en bestaat uit drie bijeenkomsten. Voor meer informatie en inschrijven kan je mailen naar Een Ontmoeting.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€60,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.