An Exclusive Acoustic Night 2023

Terug naar overzicht
Datum za 09 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

FRONTM3N, een muzikaal hoogstandje van drie doorgewinterde frontmannen: Peter Howarth (The Hollies), Mick Wilson (10cc) en Pete Lincoln (The Sweet). Ze tourden als leden van Cliff Richard’s band de wereld over; een samenwerking die de drie heren heel goed beviel. Naast het feit dat de mannen nog steeds met hun eigen bands touren, hebben ze hun krachten gebundeld in FRONTM3N.Het publiek wordt getrakteerd op frisse akoestische versies van hits als The Air That I Breathe van The Hollies, 10cc’s Dreadlock Holiday en Ballroom Blits van The Sweet. Al dat moois geflankeerd door geweldige verhalen en nuchtere humor!FRONTM3N kreeg bij de eerste kennismaking met Nederland eind 2022 louter enthousiaste reacties van het publiek. We kunnen dus niet wachten tot we ze hier kunnen begroeten!

Het publiek over FRONTM3N:'Wat een topavond gisteren!' 'Echt een fanatische show van doorgewinterde muzikanten met veel humor!''Drie uitgesproken persoonlijkheden die je tijdens de avond goed leert kennen!' 'Hier wil ik nog een keer naar toe!'

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 29,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.