Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Archeologische opgravingen in Hengelo (afgelast)

Terug naar overzicht
Datum vr 23 okt. Locatie Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Openingstijden:

Vrijdag 19.00 - 20.30 uur

Archeologische opgravingen in Hengelo (afgelast)

Nergens in Twente is zoveel gevonden en opgegraven als in de gemeente Hengelo. Deze lezing wordt gegeven door Evert Ulrich. Hij is amateur archeoloog en betrokken geweest bij verschillende archeologische opgravingen in Hengelo.

Historisch gezien heeft de stad Hengelo, in vergelijking met de andere Twentse steden, weinig te bieden. Maar archeologisch behoort het tot de top. Want nergens in Twente is zoveel gevonden en opgegraven als in de gemeente Hengelo. De lezing geeft een overzicht van archeologische ontdekkingen vanaf 1830 tot heden. U zult versteld staan wat de speurtochten in Hengelo door de jaren heen aan bijzondere archeologische vondsten opgeleverd heeft.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.