Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Arie Vuyk speelt HAMSTEREN

Terug naar overzicht
Datum vr 17 sep. Locatie KamaK Theater
Esrein 15
7553 CX Hengelo

Arie Vuyk speelt HAMSTEREN

Hamsteren maakt schaarste! Schaarste creëert verlangen naar meer, nog meer!! Arie slaat dan ook veel meer dan normaal gedachten & observaties & indrukken op. Hij hamstert grappen! Neem een duik in de luchtige hersenpan van een eeuwige buitenstaander en ontdek een wirwar van conferences, typetjes, liedjes en veel rode draden.

Hij gaat aan de slag met hoogsensitiviteit, een botte Rotterdammer, optreden in New York, en tussendoor legt hij het heelal onder de microscoop. Of erbovenop, dat kan ook.

Sommige mensen zeggen meteen wat in ze opkomt. Anderen denken eerst na. Arie Vuyk is anders want hij denkt hardop, zodat u een avond dubbel ligt van het lachen.

Reserveren

In verband met de corona beperkingen zijn er maximaal 25 plaatsten beschikbaar, dus wees er snel bij. Kaarten á € 10,00 kan je reserveren via info@kamak.nl of tel 074-2569779

Uit de pers

Vooral het Antimantralied doet het goed. - Trouw

De lach kan niet uitblijven. Ook aan durf mankeert het Vuyk niet. - Friesch Dagblad

Een evenwichtige voorstelling, gebracht door een onbevreesd artiest. - Algemeen Dagblad

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€10,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.