Armonia landt met Air-monia in Hengelo

Terug naar overzicht
Datum zo 30 okt. Locatie Burgemeester Jansenplein
Markt 8, Hengelo 8
7551CG Hengelo

Armonia landt met Air-monia in Hengelo

Muziekvereniging Armonia is op tournee in België met muziektheaterproductie Airmonia. Om een spektakel als dit tot een goed eind te brengen, is er naast dirigente Kimmy Reef samenwerking gezocht met regisseur Jos Brummelhuis. Naast twee reguliere concerten in Hotton en Jodoigne in samenwerking met de plaatselijke fanfares, stond ‘Airmonia’ op de planken.

Air-monia

Het decor is een vliegtuig. De levensechte crew neemt samen met de piloot en zijn copiloot het publiek mee op muzikale wereldreis. Armonia vliegt met Air-monia de wereld rond en op alle tussenstops valt iets te beleven.

Omdat de productie zo goed werd ontvangen, is besloten om het eenmalig in Hengelo te spelen. En wel op zondag 30 oktober van 14:00 tot 15:00.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€0,00.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.