Datum t/m zo 22 mei Locatie Voormalig V&D pand
Brink 110
7551 JC Hengelo

Art Brut Biënnale

Van 14 t/m 22 mei wordt voor de vierde keer de internationale Art Brut Biënnale in Hengelo georganiseerd. Ruim 150 kunstenaar uit 10 landen met een verstandelijke beperking of psychische problematiek exposeren hun werk. Art Brut gaat over kunst in zijn meest directe vorm. Puur en onbevangen. De biënnale is de grootse expositie in haar soort in Europa.

Randprogramma

Naast de expositie is er een groot aanbod aan andere activiteiten. Zo is er het BlijGoed Atelierplein, waar dagbestedingsateliers uit het hele land hun toegepaste kunstproducten tonen, je workshops kan volgen of cadeautjes koopt. In de werkplaats kan er alle dagen door bezoekers gewerkt worden aan een muurschildering samen met kunstenaars. Dagelijks verzorgen vrijwilligers ook rondleidingen door de tentoonstelling.

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.