Kinderen

As you like it (8+)

Terug naar overzicht
Datum wo 04 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

As you like it (8+)

Wanneer de nukkige Rosalinde en de dromerige Orlando elkaar voor het eerst zien is het liefde op het eerste gezicht. Zijn ze elkaars redding uit dit mistroostige bestaan?As you like it neemt je mee op een dwaaltocht door de Ardennen op zoek naar de ware liefde. Een voorstelling vol verwarring, verlangen, vermommingen en verkleedpartijen die afrekent met romantische clichés. Want: wat is nu liefde en hoe herken je dat? Een eigentijdse, muzikale Shakespeare romcom over verliefd zijn met live muziek en onder andere Ellen Parren, Peter van Rooijen en Wart Kamps. En wie kent Wart niet uit De Gelaarsde Poes, Hamlet de familievoorstelling en De Zere neus van Bergerac, de bejubelde familievoorstellingen van Theater Rotterdam?

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

CJP / Jeugd € 8,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.