Kinderen

Assepoester, de familiemusical

Terug naar overzicht
Datum ma 26 dec. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Assepoester, de familiemusical

In één van de meest romantische sprookjes allertijden volgen we het verhaal van Assepoester: een slim, sprankelend meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. Zal het haar lukken om het hart van prins Victorian te veroveren, vóór de klok twaalf uur slaat? Uiteraard staat de voorstelling middels een komisch duo weer garant voor een flinke dosis humor en interactie!Doe mee met de verkleedwedstrijd! Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjes-balie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet.

Na een succesvolle reeks meeslepende sprookjesmusicals, die in 2022 zelfs bekroond werd met een Musical Award voor beste familiemusical, betovert Van Hoorne Entertainment in 2022-2023 haar bezoekers met Assepoester De Musical. Met ruim 125.000 bezoekers per theaterseizoen, zijn de sprookjesvoorstellingen al vele jaren op rij échte publiekstrekkers.In Assepoester De Musical komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen. Uiteraard mag ook in deze sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment een flinke doses humor niet ontbreken. Zo zullen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus en stiefbroer zorgen voor hilarische momenten. Samen met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical een ware beleving voor jong, maar ook voor oud!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

CJP / Jeugd € 15,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.