Dans

ATMEN | evolution is silently unfolding

Terug naar overzicht
Datum wo 01 mei Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Nicole Beutler verwelkomt je in 2150. Een toekomst waarin de natuur haar plek heroverd heeft; een pulserend paradijs, ademend en vol leven. Het theater is een ruïne, overwoekerd door wilde natuur. Het publiek neemt plaats in een donker woud, waarin de zangers van de bekroonde dansopera 8: METAMORPHOSIS vanuit de schaduw flarden van Schuberts romantische natuurliederen zingen.Dansers ontmoeten elkaar in het maanlicht van het post-apocalyptische paradijs. Samen met hybride wezens, dieren, planten, schimmels en vuurvliegjes dansen zij op muziek van verloren radiogolven, ruisende bladeren en de poëtische teksten van de Vlaamse schrijver Peter Verhelst. Dit is de tweede voorstelling van de trilogie RITUALS OF TRANSFORMATION waarin Beutler op zoek gaat naar een nieuwe balans tussen mens, aarde, dier en technologie.Tip! Bestel de Danspas en betaal slechts € 118,50 voor 14 dansvoorstellingen!

Nicole Beutler Projects realiseert de interdisciplinaire en beeldende voorstellingen en initiatieven van choreografisch theaterkunstenaar en artistiek leider Nicole Beutler.De projecten worden gedreven vanuit het verlangen naar een betere samenleving. Beutler nodigt met al haar activiteiten uit tot een kritische reflectie op het menselijke bestaan.“Het is mijn verantwoordelijkheid als kunstenaar om nieuwe ruimtes in ons denken te openen, zowel maatschappelijk als artistiek. Samen kunnen we de wereld veranderen.”

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 22,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.