Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Autobiografisch schrijven

Terug naar overzicht
Datum vr 11 sep. Locatie Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag 10.00 - 13.00 uur

Autobiografisch schrijven

Volg je pen en laat je verrassen. Schrijven over je eigen leven is bevrijdend, geeft inzicht en energie en is vaak ook gewoon heel erg leuk!

Al schrijvend ontdek je vergeten herinneringen en krijg je een andere, vaak verrassende kijk op je levensverhaal, dat je dacht zo goed te kennen. De mogelijkheid tot voorlezen en het luisteren naar de verhalen van anderen in een veilige sfeer wordt door cursisten als heel bijzonder ervaren. De creatieve schrijfopdrachten helpen je afstand te nemen van je levensverhaal, waardoor je de samenhang kunt gaan ontdekken tussen de verschillende episoden van je leven. Zoals een vogel boven een landschap vliegt en ziet hoe alles met elkaar verbonden is.

Laat je verrassen: iedereen kan het! Je verhaal is goed zoals het is.

Aanmelden

Dorine Berkhout, biografisch coach en autobiografisch schrijfcoach verzorgt deze cursus. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van drie uur.

Voor meer informatie en om je aan te melden kan je contact opnemen met Dorine via haar email adres.

(G)ouden tijden

Erfgoed is het centrale thema van de Bibliotheek voor dit najaar. Erfgoed is datgene dat men van de voorouders erft en wat bewaard moet blijven voor de toekomst. We noemen het (g)ouden tijden en kijken naar toen en de toekomst. Kijk voor het complete programma van activiteiten in het thema (g)ouden tijden op de website.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€75,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.