Datum vr 17 mrt. Locatie Filmhuis Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Filmhuisfilm: Babylon

De nieuwe film van Damien Chazelle (La La Land) is een uitbundige ode aan de gouden jaren van Hollywood. Babylon speelt zich af in het Los Angeles van de jaren 1920, de 'roaring twenties'. Het is de periode van de stomme film, waarin Hollywood glorieerde en rijkdom en decadentie niet op konden. De sterren stralen nog volop, maar een jaar later zal de eerste sprekende film de verhoudingen in Hollywood volledig op zijn kop zetten en een einde maken aan de carrières van oudgediende Jack Conrad en de exuberante nieuwkomer Nellie LaRoy. De hoofdrollen zijn voor Brad Pitt als gearriveerde filmster en een glansrol voor Margot Robbie als jonge, ambitieuze actrice, die doorbreekt als nieuwe grote ster.

Data

De film is te zien op:

Vrijdag 17 maart 15 uur
Zondag 19 maart 15 uur
Zondag 26 maart 15 uur

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 8,25 voor leden, € 10,25 voor niet-leden.
Consumptie na afloop is inbegrepen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.