Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

BABYSHOWER | Einduitvoering (Junior B)

Terug naar overzicht
Datum zo 26 jun. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Het hele team van Dansstudio X-Dance heeft weer een waanzinnige show klaargestoomd en ondertussen zijn Esmee en Hani aan het aftellen en drastisch op zoek naar afleiding. Jullie zijn daarom allemaal uitgenodigd voor de 2022 eindvoorstelling van X-Dance genaamd: BABYSHOWER!Dit jaar hebben wij drie voorstellingen:Zaterdag 25 juni 19:30 Senior voorstellingZondag 26 juni 12:30 Junior A voorstellingZondag 26 juni 16:30 Junior B voorstellingDe speellijst en meer informatie over de indeling en voorstelling kan je vinden op de website van X-Dance.Vieren jullie mee?

Dansstudio X-Dance biedt al 20 jaar in Twente danslessen aan voor dansers vanaf 2 jaar in meer dan 20 dansstijlen! De dansschool wordt geleid door Esmee Cornet (The Lion King, West Side Story, AHK) en Hani Andary (Fiddler on the Roof, De Dansers, AHK). Beide professionele uitvoerende dansers afkomstig uit het werkveld. Ze hebben een passie voor talentontwikkeling en proberen zich voor alle soorten dans in te zetten!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 12,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.