Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

BAM! Festival

Terug naar overzicht
Datum za 28 mei Locatie Prins Bernhardplantsoen
Prins Bernhardplantsoen 1
7551 JJ Hengelo

BAM! Festival

BAM! is een veelzijdig festival voor jong en oud. Van rock- tot popmuziek, van blues tot house, er is voor ieder wat wils! Muziek, theater en kunst worden op een unieke manier samengebracht en zorgen voor prachtige momenten. Vele bekende artiesten zijn door de jaren heen bij te gast geweest. Denk aan Caro Emerald, Lucas Hamming, Wudstick, Diggy Dex and de CCR Revival band. Niet alleen bekende artiesten verdienen een plaatsje in de spotlight. Elk jaar bieden zij ook onbekende en internationaal talent het podium.

Maar BAM! is meer dan alleen muziek. Elk jaar wordt er een scala aan workshops gegeven, wordt er poëzie voorgedragen en zijn (lokale) kunstwerken te bewonderen. Voor de kleine BAM! bezoekers is er natuurlijk ook van alles te doen.

Programma

Het programma van BAM! wordt nog steeds aangevuld met nieuwe namen. Kijk dan ook regelmatig op de website of social media kanalen ( Facebook en Instagram). zodat je meteen op de hoogte bent

Nu ook op vrijdagavond: BAM! Tribute Trip

Op vrijdag 27 mei, de dag voorafgaand aan het BAM! Festival houdt de festivalorganisatie een extra avondeditie. De avond krijgt de naam BAM! Tribute Trip en biedt het podium aan diverse tribute bands die hun strepen in de Nederlandse tribute-scene inmiddels meer dan verdiend hebben.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.