Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Bart Lankester in het park

Terug naar overzicht
Datum zo 27 jun. Locatie Paviljoen de Ontmoeting
Prins Bernhardplantsoen 1
7551 HT Hengelo

Openingstijden:

Zondag 11.00 - 12.30 uur

Bart Lankester in het park

Hengelo Leest is weer op stoom. In de derde aflevering van de serie Schrijvers in het park verwelkomen ze op zondag 27 juni historicus Bart Lankester. Hij zal onder de rode beuk van het Prins Bernhardplantsoen van alles vertellen over zijn werk in het algemeen en zijn nieuwe sixties-boek Loes Hamel in het bijzonder.

Bart Lankester publiceerde in 2017 een boek over het leven van zijn oudtante Trien de Haan-Zwagerman, geboren 1891 in Hauwert. Een strijdvaardige vrouw, die haar mannetje stond in een tijd waar armoe troef was en waar de vrouw weinig invloed had. Ook schrijft hij bijna dagelijks ‘100 woorden uit Wierdingen’, waartoe hij ooit is geïnspireerd door wijlen A.L. Snijders.

Signeren en tickets

Na het optreden is er de mogelijkheid om Lankesters boeken aan te schaffen en te laten signeren. De toegangsprijs is €10,00 inclusief consumptie naar keuze, ter plekke en contant te betalen. Een plek reserveren kan via info@hengeloleest.nl. Er is slechts een beperkt aantal stoelen beschikbaar.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€10,00 inclusief consumptie

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.