Datum t/m zo 01 mei Locatie Filmhuis Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Openingstijden:

Donderdag 20.15 uur
Vrijdag 15.00 uur
Zaterdag 20.15 uur
Zondag 15.00 uur

Belfast

Een semi-autobiografische film over het leven van een arbeidersgezin en de jeugd van hun jonge zoon tijdens de problemen in Belfast, Noord-Ierland. De negenjarige Buddy is een vrolijke jongen die gek is op films en opgroeit in de late jaren zestig in Belfast. Zijn speeltuin zijn de steegjes van zijn volkswijk, waar ze allemaal zijn geboren en ook hopen te sterven. De grootouders wonen bij hen onder één dak. Om de kost voor zijn gezin te verdienen, moet zijn vader pendelen tussen Belfast en Engeland omdat het loon daar beter is. Het is een turbulente periode voor het gezin uit de arbeidersklasse. Buddy wordt getuige van een land waarin grote chaos heerst.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€10,25
€8,25 voor filmpashouders

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.