Belle en het Beest De Musical

Terug naar overzicht
Datum za 23 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Belle en het Beest De Musical

Een nieuw sprookje komt tot leven in het theater tijdens Belle en het Beest De Musical!

In één van de meest romantische volkssprookjes spelen Sita én Bettina afwisselend de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje dat verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud! Deze sprookjesmusical bevat betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes.

Musical Awards Leukstetickets.nl

Belle en het Beest De Musical is genomineerd voor de Musical Awards Leukstetickets.nl Publieksprijs 2022 van de landelijke Musical Awards! Komen jullie ook kijken naar deze mooie, magische familievoorstelling?

Scoor hier je tickets!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.