Datum za 28 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn. Hij probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch? Op het podium wel. Maar daarbuiten brengt het hem steevast in wonderlijke situaties…Best Of I is Tobi’s eerste solovoorstelling. Deze werd na de première in De Kleine Komedie in Amsterdam meteen met 5 sterren beloond door cabaret.nl: ‘Wat een verfrissende wind laat Tobi Kooiman waaien. […] Hoewel je voor een Best Of een aantal ‘hits’ moet hebben gehad, zijn die er met deze eerste voorstelling nú al in overvloed.’ We weten het zeker: dit is Kooimans eerste Best of en er gaan er nog vele volgen!Tip! Bestel de serie Jong Cabaret en bezoek 4 cabaretiers voor maar € 45,00!

Tobi won en won in november 2019 de Publieksprijs bij cabaretfestival Cameretten, waar de jury sprak van 'een waar feest voor de theaterbezoeker' en NRC waardering had voor zijn 'talent voor een coherent verhaal, slimme grappen en opvallende redeneringen.'

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 17,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.