Datum wo 23 mrt. Locatie Movie Unlimited Hengelo
Beekstraat 41
75521 DP Hengelo

Bier & Happ'n: Ambulance

In één dag in LA zullen drie levens voorgoed veranderen. In deze spectaculaire thriller maken we kennis met Will, een onderscheiden veteraan die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen. Tegen beter weten in keert hij zich tot zijn pleegbroer Danny. De charismatische beroepscrimineel doet hem een voorstel: de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles met een buit van $32 miljoen. Omdat het leven van Wills vrouw op het spel staat, kan hij niet weigeren. Maar tijdens de ontsnapping gaat het vreselijk mis.

Arrangement

Deze gezellige avond is inclusief het arrangement ‘Bier & Happ`n’ (flesje bier, mini burger, schaaltje kaas en schaaltje nacho`s). Het is niet mogelijk deze voorstelling met een regulier ticket te reserveren.

Leeftijd

Let op: deze film is gekeurd voor 16 jaar en ouder. Dat houdt in dat iedereen die de film bezoekt 16 jaar of ouder moet zijn en hierop wordt gecontroleerd. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee!

Scoor hier je tickets!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.