Muziek

Big Band Hengelo goes BOND

Terug naar overzicht
Datum za 15 mei Locatie Metropool Hengelo
Industriestraat 10
7553 LL Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag 21.00 - 23.00 uur

Big Band Hengelo goes BOND

Bigband Hengelo neemt je mee in de wereld van James Bond. De band speelt een geweldige selectie nummers uit de afgelopen 24 James Bond films. Bigband Hengelo is een 20-koppige band, die onder leiding van Sander Zweerink meerdere keren per jaar swingende concerten geeft. Als opmaat naar dit concert nam de band op 25 januari jl. deel aan het Bigband festival in Lelystad waar ze de eerste prijs wonnen!

James Bond nummers

In navolging van het succesvolle project “Bigband Hengelo goes Dutch” uit 2012, waarin de band Nederlandstalige liedjes bracht in een bigband-jasje, komt Bigband Hengelo nu met een fantastisch nieuw programma: “Bigband Hengelo goes Bond”. Hiermee zal de band een avondvullend programma neerzetten waarin ze prachtige James Bond nummers ten gehore brengen. Zangeres Barbara zal, met haar prachtige sound, onder andere liedjes als “For Your Eyes Only” en “Skyfall” voor u zingen.

De hele avond zal de sfeer van James Bond ademen, dus voelt u zich vrij om daarin mee te gaan!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€10,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.