Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Bingo Eendracht

Terug naar overzicht
Datum za 02 okt. Locatie Clubgebouw De Speeldoos
Steenbokstraat 217
7557 LE Hengelo

Bingo Eendracht

Als gevolg van de Coronacrisis moesten de wekelijkse bingo’s op de zaterdagavond helaas lange tijd geannuleerd worden. Maar nu staat het sein op groen, de afstand van 1,5 m tot elkaar is niet langer vereist. De Werkgroep ’75 van Muziekvereniging Eendracht-Excelsior is erg blij dat zij op zaterdag 2 oktober weer met de bingo’s kunnen starten.

De bingo is elke zaterdag, uitgezonderd Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag en Oud- en Nieuwjaar indien dat op een zaterdag valt. Dus zet hem in je agenda! De aanvang is 20.00 uur. Maar de zaal is al open om 18.30 uur.

Toegangscontrole

Echter met één restrictie: er is toegangscontrole aan de deur. Alleen toegang tot het gebouw op vertoon van bewijs van vaccinatie via de QR-code in de Coronacheck-app op de eigen mobiel of een papieren vaccinatiebewijs.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.