Dans

Birds (12+)

Terug naar overzicht
Datum wo 28 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Dalton Jansen keek in de jeugdzorginstelling waar hij opgroeide vaak uit het raam naar de vogels buiten. Ze waren vrij, maar wel de hele dag bezig hun eten bij elkaar te sprokkelen. Hoe zou het hem zelf vergaan als hij straks vrij was? Zou hij het redden? Hoe deal je met de toekomst als je geen veilig nest hebt gehad? Ben je wel klaar voor de maatschappij? En is die wel klaar voor jóú? In Birds word je meegezogen in de belevingswereld van de jongeren die wonen in een jeugdzorginstelling. Geïnspireerd door zijn eigen verleden vertelt Dalton het urgente verhaal over de eenzame dwaaltocht van jongeren die vastgelopen zijn in hun leven en de maatschappij. En laat zien dat je jezelf daaruit kunt vechten.Tip! Bestel de Danspas en betaal slechts € 118,50 voor 14 dansvoorstellingen!

Birds won in 2022 de Zilveren Krekel voor de ‘meest indrukwekkende productie’ en de jonge Zwaan voor de ‘meest indrukwekkende jeugddansproductie’.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 17,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.