Datum t/m vr 24 feb. Locatie Filmhuis Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Openingstijden:

Vrijdag 17 februari 20:15 uur
Woensdag 22 februari 20:15 uur
Donderdag 23 februari 20:15 uur
Vrijdag 24 februari 15:00 uur

Film: Blind ambition

Hartverwarmende documentaire over vier Zimbabwaanse vluchtelingen die als eerste team van Zimbabwe deelnemen aan The World Wine Blind Tasting Champions, de Olympische Spelen van de wijnwereld. Nadat ze hun thuisland hebben verlaten voor een beter leven elders, komen ze na veel omzwervingen terecht in Zuid-Afrika. Daar werken ze in restaurants en wanneer ze elkaar vervolgens ontmoeten, worden ze aangemoedigd om mee te doen aan de prestigieuze wijnproefwedstrijd in Frankrijk. Ze moeten twaalf verschillende wijnen blind proeven en het land, de wijnmakerij en het oogstjaar moeten raden. Een onwaarschijnlijke missie die de internationale wijnwereld op zijn kop zal zetten.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 8,25 voor leden
€ 10,25 voor niet-leden
Bij de prijs van uw kaartje is een drankje na afloop in de 'Green Room' inbegrepen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.