Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Blues Night 2021

Terug naar overzicht
Datum vr 08 okt. Locatie Blues Night 2021

Blues Night 2021

Vrijdag 8 oktober is het zover: Blues Night 2021. Om 20:00 wordt de Blues Night afgetrapt met een optreden van de Britse band Catfish in Schouwburg Hengelo. Aansluitend zijn er optredens in meerdere cafés in Hengelo. Een passe-partout voor de Blues Night kost in de voorverkoop slechts € 10,-

Finest band in Britain: Catfish

“One of the finest live bands in Britain today.”, zo omschrijft Blues Matters Magazine de Britse bluesband Catfish. De band heeft al meerdere Britse Blues Awards op zak en won in 2020 opnieuw Blues Awards in de categorieën ‘Band of the Year’ en ‘Instrumentalist of the Year’ (door frontman Matt Long). Daarnaast waren ze ook nog genomineerd voor ‘Album of the Year’ (voor het album Burning Bridges). Catfish is de spectaculaire openingsact van Blues Night 2021, dit optreden vindt plaats in de Middenzaal van Schouwburg Hengelo. Voor deze gelegenheid wordt de tribune ingeschoven zodat er veel staanplaatsen zijn en de bar is geopend tijdens het concert.

Aansluitend meerdere optredens in de stad

Vanaf 21:30 uur, zodra het optreden in de schouwburg is afgelopen, beginnen er bluesbands te spelen op diverse locaties in de stad. Eén van de bands die in de stad optreden is de door de wol geverfde Ruud Weber band, zij spelen bij Café de Cactus. Zanger en bassist Ruud Weber begeleide vele internationale artiesten als Matt Schofield, Kid Ramos, Jon Amor, Mick Taylor en David Gogo en werd tot driemaal toe verkozen tot “Best Blues Bassist” door de Dutch Blues Foundation. Kijk voor actuele informatie over locaties en optredens op www.schouwburghengelo.nl.

Een hele avond blues met één passe-partout

Alle optreden tijdens de Blues Night zijn te bezoeken met één passe-partout. Kaarten voor het optreden van Catfish bij de schouwburg, zijn tevens passe-partouts voor de gehele Blues Night. Kaarten voor Catfish kosten € 10,- in de voorverkoop (€ 12,50 aan de deur) en zijn te koop via de kassa van Schouwburg Hengelo van maandag tot en met vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur, ook telefonisch bereikbaar via 074-255 6789 en via de website www.schouwburghengelo.nl.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

schouwburghengelo.nl

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.