Datum za 22 okt. Locatie Nivoncentrum
Lodewijkstraat 1
7553 LB Hengelo

Boekenbeurs Nivoncentrum

Nivon Hengelo houdt op zaterdag 22 oktober van 10 tot 4 uur haar traditionele boekenbeurs in het Nivoncentrum aan de Lodewijkstraat, hoek Berfloplein, Hengelo. De indeling en opstelling van de boekenbeurs is optimaal ingericht voor een zo veilig mogelijk bezoek. Er zijn geen nauwe passages en de afstand is gemakkelijk te bewaren. Het is een doorgaande wandeling die langs alle boeken voert en slechts op één punt aan het eind wordt er afgerekend.

Zoekt u de roman of het informatieve boek dat u altijd al had willen lezen, of dat ene boek over uw hobby dat niet meer in de handel is, kom dan snuffelen tussen de systematisch uitgestalde boeken. Er is een ruime keus aan literatuur, romans, thrillers en non-fictie van zowel Nederlandse als buitenlandse auteurs, poëzie en een rijke selectie van kinderboeken. En er is een boeiend aanbod van boeken met een wat meer antiquarische inslag en diverse regionale jaarboeken.

Ook is er een rijke selectie van kinder- en jeugdboeken op de boekenbeurs. Deze hebben hun eigen privé hoekje in de open foyer van het Nivoncentrum. Bovendien hebben we voor de liefhebbers een ruime sortering legpuzzels.

De opbrengst van de beurs komt geheel ten goede van het Nivon Hengelo dat een 100% vrijwilligers organisatie is.

De toegang is gratis. Kom dus binnen, kijken en kopen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.