Kinderen

Boel Gevoel (4+)

Terug naar overzicht
Datum zo 23 okt. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Boel Gevoel (4+)

Je broertje krijgt een groter cadeau. Oma wil steeds knuffelen. Je cavia is doodgegaan. Gevoelens. Ze zijn er altijd. Superhandig, omdat ze je helpen te weten wat je wilt én wat niet. Maar stel dat je nog niet weet wát je precies voelt... Wat doe je dan met zo’n boel gevoel? Nora’s blokkentoren is bijna af als Elia het laatste blok erop wil zetten. Maar dan valt ‘ie om! Nora boos op Elia, juf boos op Nora en dan ineens... belandt Nora in een wereld waarin alles en iedereen worstelt met gevoelens. Van een verlegen moddermonster en een angstig puzzelstukje tot een beteuterde oma. Helpt dansen? Of heel hard gillen? Een ongeremde muzikale ontdekkingstocht naar gevoelens voor lachebalkjes en huile-bekkies van 4 tot 104!Tip! Bestel de Jeugdserie 4-6 jaar voor slechts €19,50.

Met eigenzinnig kwaliteitstheater moedigt Het Laagland kinderen en volwassenen aan hun eigen drijfveren te ontdekken: wie ben je, wat kan je en waar wil je voor gaan? We nemen kinderen serieus, prikkelen jongeren en ontroeren volwassenen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 7,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.