Datum zo 15 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

In Boer Boris is de Baas komen de bekende tekeningen van Philip Hopman en de fantasievolle teksten van Ted van Lieshout op het toneel tot leven.Speciaal voor de 10e verjaardag van deze populaire kinderboekenserie komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Bij aanvang staat een enorme doos op het toneel. Langzaam maar zeker vouwen twee technici deze open, waarna een driedimensionaal theater ontstaat. Daar verschijnen Boer Boris (in geïllustreerde vorm), zijn machines, de boerderijdieren en zelfs de vogelverschrikkers!De voorstelling volgt het verloop van een dag en ieder dagdeel maakt Boer Boris iets nieuws mee. Hij krijgt een cadeau, helpt waar hij kan met zijn rode tractor en houdt de technici in de gaten, want die maken steeds ruzie. Een grappige voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar die zichzelf en de wereld om zich heen ontdekt!

'Wie is er hier de Baas?Jij niet, pas op, afblijven, kijk uit! Waarom zat je nou daaraan, waarom? Wie is er hier de baas? Ja, nou is het stuk, helaas.' Als die gekke technici zich ook nog met de inhoud van de verhalen gaan bemoeien en zelf Boer Boris willen spelen, moet Boris ingrijpen. 'Wie is er hier de baas? Boer Boris is de baas!'

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 12,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.