Bosco Jazz & Pop Orchestra ft. Johnny Rosenberg

Terug naar overzicht
Datum vr 29 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Bosco Jazz & Pop Orchestra ft. Johnny Rosenberg

Eén van Nederlands’ beste en bekendste ‘crooners’, Johnny Rosenberg, samen met het gerenommeerde jazzorkest BOSCO: een swingende avond waar de energie vanaf spat!Johnny is een telg uit de wereldberoemde zigeunerfamilie Rosenberg en maakte jarenlang deel uit van het befaamde Rosenberg Trio. Het veelzijdige BOSCO is enorm dynamisch. Op het theaterpodium zijn zowel BOSCO als Johnny Rosenberg thuis en dat is duidelijk voelbaar in de zaal.Kom genieten van deze gouden combinatie in een sprankelende show vol gloednieuwe, eigen arrangementen én hits van onder meer Michael Bublé en Elvis!

BOSCO

Al lang droomde Johnny van zijn eigen big band. Die heeft hij nu gevonden in BOSCO, een 10-koppig allround-jazzorkest dat al meer dan 15 jaar een begrip is in de Nederlandse muziekscene. BOSCO speelde op talloze festivals met verschillende artiesten, waaronder de rockabilly-sensatie Liptease van 2015 tot 2017. De band was meermaals op televisie te zien en zat als begeleidingsorkest bij verschillende theaterproducties door de jaren heen. In 2018 en 2019 was BOSCO de vaste band van The Voice-winnaar Dennis van Aarssen en speelde een onmiskenbare rol in het winnen van diens Edison in 2020.BOSCO heeft een reputatie als het gaat om veelzijdigheid. De band is enorm dynamisch en bovendien allesbehalve een statisch orkest, maar een collectief waar zowel het plezier als de kwaliteit vanaf spat.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 24,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.