Datum do 14 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Hedendaags dansgezelschap Kalpanarts presenteert de gloednieuwe productie Breathe. In deze voorstelling worden de vijf dansers begeleid door het fameuze Matangi Quartet. Leidraad is het begrip ‘vrijheid’. In de Indiase filosofie gaan gedachten over vrijheid niet zozeer over het overmeesteren van beperkingen zoals dit vaak in het Westen als belangrijk gezien wordt. Maar gaat vrijheid vooral over innerlijke vrijheid, waarbij individuen niet afhankelijk hoeven te zijn van externe omstandigheden om vrijheid te ervaren. Componist Simone Giacomini liet zich inspireren door het trance-achtige werk van Simeon ten Holt, niet toevallig ook de favoriete componist van het Matangi Quartet.Tip! Bestel de Danspas en betaal slechts € 118,50 voor 14 dansvoorstellingen!

In Breathe komen veel facetten van vrijheid naar voren, zoals; ademruimte, bewegingsvrijheid, spontaniteit maar ook beklemming. De visueel zeer aantrekkelijke voorstelling wordt dankzij een nieuwe compositie van Simone Giacomini compleet.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.