Datum do 02 mrt. t/m za 04 mrt. Locatie Filmhuis Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Openingstijden:

Donderdag 2 maart 20:15 uur
Vrijdag 3 maart 15:00 uur
Zaterdag 4 maart 20:15 uur

Film: Broker

Bitterzoete komedie over de lotgevallen van twee Koreaanse babymakelaars die een baby willen verkopen aan rijke adoptieouders. Op een regenachtige avond arriveert So-young bij de Busan Family Church, waar een van de vele ‘baby boxes’ staan die over het hele land zijn verspreid. Ze gaat haar baby Woo-sung daar achterlaten. Ze is echter niet alleen. Vanuit de duisternis houden detective Ji-Sun en haar collega de kerk in de gaten in de hoop aanknopingspunten te vinden om de illegale kinderhandel aan te pakken. Sang-hyun en Dong-soo zijn als babymakelaars bij die handel betrokken. Zij willen Woo-sung doorverkopen, maar door een onverwachte gebeurtenis wordt hun plan in de war geschopt.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 8,25 voor leden
€ 10,25 voor niet-leden
Bij de prijs van uw kaartje is een drankje na afloop in de 'Green Room' inbegrepen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.