Muziek

Bruce & Wij

Terug naar overzicht
Datum wo 15 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

In de voorstelling Bruce & Wij staat de liefde voor Bruce Springsteen centraal. Aangevoerd door een energieke live band met glansrollen voor Joost Marsman, Stephanie Struijk en Dennis Kolen, delen de vrienden Leon Verdonschot & Kluun het verhaal over hun band met Bruce en met elkaar vía Bruce.Bruce & Wij is een avondvullende muzikale show over Bruce Springsteen, vriendschap en verlies. In verhalen en uiteraard in muziek. Heel veel muziek van The Boss, die de soundtrack van vele levens schreef, ook die van deze mannen uit Limburg en Brabant, 6000 kilometer van New Jersey.Belangrijk bericht!Deze voorstelling gaat zaterdag 10 december helaas niet door vanwege ziekte van een van de bandleden. Bruce & Wij wordt verplaatst; een nieuwe datum is momenteel nog niet bekend. Kaarthouders hebben bericht gehad.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 28,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.