Muziek

Buddy Holly, Roy Orbison & Elvis Presley

Terug naar overzicht
Datum za 24 sep. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Buddy Holly, Roy Orbison & Elvis Presley

Heb je er wel eens van gedroomd om Buddy Holly of Roy Orbison in hun hoogtijdagen live te zien? Of Elvis Presley in één van zijn spectaculaire Las Vegas shows?

Legends of Rock & Roll

Legends of Rock & Roll geeft je als geen andere show de mogelijkheid om deze illusie tot leven te brengen. Deze markante productie brengt op nauwkeurige en overtuigende wijze deze iconen terug op het podium. Alles is eraan gedaan om dit zo realistisch mogelijk te maken. ‘S werelds beste tribute artiesten zijn gekozen voor deze unieke productie. Ze zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden. Deze tribute performers hebben overal opgetreden, van Las Vegas tot Azië, hebben talloze awards gewonnen, en nu zijn ze voor het eerst samen in één spectaculaire show.

Alles is tot in de details perfect gerecreëerd. Van de juiste instrumenten tot aan de kleding en brillen die deze legendes destijds droegen. Elvis Presley's originele kledingontwerper heeft speciaal voor dit concert een aantal van Elvis zijn legendarische kostuums tot in de details nagemaakt. Een weergaloze show van ruim 2 uur met meer dan 25 hits van deze drie onvergetelijke artiesten. Dit mag je niet missen!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief €27,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.