Buitenfilm: Priscilla, Queen of the desert

Terug naar overzicht
Datum do 08 sep. Locatie Kulturhus Hasselo
Henry Woodstraat 62
7558 CP Hengelo

Buitenfilm: Priscilla, Queen of the desert

Op vrijdag 8 september vertoont Kulturhus Hasselo de buitenfilm ‘Priscilla, Queen of the desert’. (*) Het is een komische roadmovie met een roze bus (Priscilla) door de ruige binnenlanden van Australië. Met veel muziek, spektakel, komische scènes en extravagante kledij wordt ook het schitterende Australische landschap prachtig in beeld gebracht.

De film ontving een Oscar voor de kostuums. Deze musicalachtige komedie uit 1994 bevat echter ook een boodschap vanuit de LHBTI-gemeenschap. Een boodschap die nog steeds actueel is. De entree is vrij.

(*) De culturele commissie heeft besloten de gratis buitenfilm La La Land te verplaatsen naar volgend jaar omdat deze film ook pas op televisie is vertoond.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.